Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λουκά Παπαδήμο είχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός, εξέφρασε τη θλίψη, αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Την ίδια ώρα, ο Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει να νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, ενώ το πρωί της Κυριακής υπεβλήθη σε νέο χειρουργικό καθαρισμό προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν τα τραύματα που του προκάλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα που δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ:

«Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο».

Σύμφωνα μάλιστα με το ΑΠΕ, αύριο  Δευτέρα, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μεταφερθεί σε θάλαμο. Είναι ήρεμος, αρκετά ομιλητικός, ευχαριστεί συνεχώς το ιατρικό προσωπικό και λέει στους γιατρούς πόσο τυχερός νιώθει, που δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά.

Tags: