Στο πλευρό του Παπαδήμου στον Ευαγγελισμό η πολιτική ηγεσία

Μητσοτάκης: "Οργή και οδύνη" - Βούτσης: "Η δημοκρατία δεν φοβάται και δεν λυγίζει"

Στο πλευρό του Παπαδήμου στον Ευαγγελισμό  η πολιτική ηγεσία

Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου οι οποίοι προσήλθαν το βράδυ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας του.        

«Εκφράζουμε οργή και οδύνη για την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από τοο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. «Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση ανέφερε και υπογράμμισε πως η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας θα πρέπει να γίνει πρώτη πολιτική προτεραιότητα διότι οι τρομοκράτες είναι εχθροί της Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στον Ευαγγελισμό προσήλθε και ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, ο οποίος  καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση,

«Πέραν της απερίφραστης καταδίκης αυτής της ακραίας εγκληματικής πράξης, την οποία εξέφρασα  εκ μέρους όλων των βουλευτών -ανδρών και γυναικών - ήθελα να βεβαιώσω για τις ευχές για ταχεία ανάρρωση για συμπαράσταση σε αυτήν την περιπέτεια του κυρίου Παπαδήμου και όσους τον συνόδευαν.Η Βουλή σταθερά πιστεύει, θεωρεί, με όλες τις εκδοχές και τις εκφάνσεις,  πως η δημοκρατία δεν πρέπει να φοβάται και δεν πρέπει να λυγίζει» δήλωσε ο κ. Βούτσης. 

Προσήλθε επίσης  η  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά, η οποία σε ανακοίνωσή της νωρίτερα ανέφερε:   "Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των συνεργατών του. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση"

Το νοσοκομείο επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης  που καταδίκασαν  την επίθεση, αλλά και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος  προσερχόμενος στον Ευαγγελισμό μίλησε για «άνανδρη και άδικη επίθεση εναντίον ενός ανθρώπου που κράτησε την Ελλάδα όρθια σε μια δύσκολη περίοδο».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top