Tετ α τετ Τσίπρα με Τραμπ στις Βρυξέλλες!

Πριν την έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ

Tετ α τετ Τσίπρα με Τραμπ στις Βρυξέλλες!

«Τετ α τετ» είχαν το απόγευμα στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, όπως μεταδίδει  το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η σύντομη συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να ακουμπά το δεξί του χέρι στον αριστερό ώμο του Α. Τσίπρα, ενώ  αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος την δημοσιοποίησε, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος! 

        

Συλλυπητήρια στην Τερέζα Μέι και συναντήσεις με άλλους ηγέτες 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε ακόμη τα συλλυπητήρια του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαντσεστερ  στην Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι και την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ. Συνομιλία είχε και με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο κ. Τσίπρας είχε  ολιγόλεπτες συναντήσεις επίσης με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε και τον Καναδό ομόλογό του Τζάστιν Τρυντώ,  με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Ε. Ράμα κ.α.  στο περιθώριο της ίδιας συνόδου,  ενώ συνομίλησε και με την Πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ - Κιτάροβιτς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top