Αποστολάκη: Ο τελευταίος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης θα είναι ο Τσίπρας

«Το νέο κακοποιήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση και αποδείχθηκε χειρότερο του παλιού»

Για το βιβλίο της «Το τέλος της μεταπολίτευσης»,   το οποίο παρουσίασε χθες βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής,  μίλησε η πρώην υφυπουργός Μιλένα Αποστολάκη στην εκπομπή “Live U!” του Star και στην Πόπη Τσαπανίδου.     

Όπως ανέφερε η κ. Αποστολάκη,  σήμερα στην Ελλάδα συντελείται το τέλος ενός κύκλου που δεν είχε μόνο αρνητικά αλλά και θετικά, όπως η πολιτική σταθερότητα και η οικονομική μεγέθυνση. «Κάθε χρόνο η ζωή μας γινόταν και καλύτερη μέχρι που ήρθε η κρίση και τα σάρωσε όλα αυτά » τόνισε η συγγραφέας του βιβλίου.

Η κ. Αποστολάκη επισήμανε ακόμα ότι η οικονομική κρίση «με την μορφή του εθνολαϊκισμού σάρωσε τα πάντα», ακόμα και την πολιτική στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι κατά την άποψή της «τελευταίος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης θα είναι ο κ. Τσίπρας, με έναν ιδιαίτερα επιζήμιο τρόπο για την χώρα».      

Ανάφερε επίσης ότι «μετά τις οδυνηρές διαψεύσεις που προηγήθηκαν ο κόσμος είναι έτοιμος να  αντικρύσει την πραγματικότητα αρκεί να ακούσει χειροπιαστές αλήθειες», ενώ  υποστήριξε ότι η έννοια του νέου «κακοποιήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση και αποδείχθηκε χειρότερο του παλιού».     

Δείτε στο video  τι είπε η Μιλένα Αποστολάκη στην Πόπη Τσαπανίδου.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top