Υποδοχή με ντομάτες και ΜΑΤ στον Τσιρώνη από Κρητικούς αγρότες!

Ένταση κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Τυμπάκι

Υποδοχή με ντομάτες και ΜΑΤ στον Τσιρώνη από Κρητικούς αγρότες!

Δεκάδες κλούβες με απούλητες ντομάτες πέταξαν αγρότες, κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη στο Τυμπάκι, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους για την πολιτική της κυβέρνησης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του e-messara.gr.  

  ​

Σύμφωνα ακόμη με το cretadoc.gr,  o αναπληρωτής υπουργός πραγματοποιεί τετραήμερη περιοδεία  στην Κρήτη, αλλά αγρότες της περιοχής έστησαν μπλόκο στην είσοδο του Τυμπακίου αναγκάζοντάς τον αρχικά να αλλάξει δρομολόγιο, καθώς ενημερώθηκε για την κινητοποίηση και προσέγγισε στο χωριό από διαφορετικό δρόμο.

Οι αγρότες επιχείρησαν στην  συνέχεια να φτάσουν στο Πνευματικό Κέντρο Τυμπακίου όπου κατευθύνθηκε ο κ. Τσιρώνης, αλλά βρήκαν μπροστά τους μια διμοιρία των ΜΑΤ η οποία τους απαγόρευσε την πρόσβαση. Οι αγρότες σε ένδειξη διαμαρτυρίας πέταξαν απούλητες ντομάτες,  εκφράζοντας την οργή τους για την εισαγωγή από άλλες χώρες,  ενώ επικράτησε ένταση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  υποστήριξε ότι δεν ήταν στο πρόγραμμα του η συνάντηση  σήμερα με όλους τους αγρότες της περιοχής, αλλά μόνο με τους συνεταιρισμούς βιολογικών προϊόντων.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top