Κ. Μακρή: “Silver Alert” θα εκδοθεί για τον Ερντογάν!

Άφησε σύξυλους 11 αρχηγούς κρατών και… αγνοείται

Την… εξαφάνιση Ερντογάν από την σύνοδο του Οργανισμού Ευξείνου Πόντου, παρότι είναι οικοδεσπότης, σχολίασε η Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.      

«Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε. Πάντως 11 αρχηγοί κρατών και πρωθυπουργοί περίμεναν τον Σουλτάνο, ο οποίος τους άφησε σύξυλους. Eδώ και 20 ημέρες είχε κλειστεί κι ένα ραντεβού με τον Έλληνα Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, το οποίο κρινόταν ως ιδιαίτερα σοβαρό απο τη στιγμή που τα ελληνοτουρκικά διανύουν περίοδο έντασης απο την τουρκική προκλητικότητα» τόνισε η Κ. Μακρή.  

Όπως ανέφερε η σχολιάστρια του  Star, η συνάντηση θα γινόταν περίπου στις 4 το μεσημέρι,  μετά το γεύμα που θα παρέθετε ο Ερντογάν στο οποίο τελικά εμφανίστηκε ο πρωθυπουργος Γιλντιρίμ και προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία του προέδρου του.

«Μάλιστα, οι πληροφορίες μου λένε, ότι είπε στον Παυλόπουλο πως η ακύρωση του ραντεβού δεν σημαίνει τίποτα για τη σχέση των δυο χωρών – γιατι καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτό κινδύνευε να παρερμηνευτεί – και ο κ. Γιλντιρίμ έβαλε τον Προκόπη Παυλόπουλο να καθίσει δεξιά του για να δείξει ποσό τον τιμά.  Κατά τη διάρκεια του γεύματος μάλιστα, δεν μίλησαν καθόλου για τα ελληνοτουρκικά» πρόσθεσε η Κ. Μακρή.

Όπως επίσης ανέφερε, ο Ερντογάν δεν εξαφανίστηκε μόνο απο τον κ. Παυλόπουλο αλλά και απο τον Ρώσο πρωθυπουργό Μεντβέντεφ, με τον οποίο μάλιστα θα υπέγραφε  και μια σημαντική συμφωνία για την άρση του εμπάργκο που είχε ακολουθήσει την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους,  αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ!  

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:   

«Κάποιοι απο την τουρκική αντιπροσωπεία είπαν ότι έπαθε λουμπάγκο, άλλοι ότι έπαθε κάτι στα πόδια. Το συμπέρασμα ειναι ότι ο “σουλτάνος”,  ανάμεσα στα πολλά ελαττώματα που εχει, δεν ξέρει και απο φιλοξενία». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top