Με το κραγιόν της…Μενεγάκη και λευκό στενό φόρεμα ΤΡΕΛΑΝΕ τη Βουλή η Αχτσιόγλου–ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αισιόδοξη και σικ εμφανίστηκε η υπουργός Εργασίας την Πέμπτη

Αχτσιόγλου Βουλή Μενεγάκη

Αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό της Βουλής την Πέμπτη η υπουργός Εργασίας με την σικ εμφάνιση της. 

Τι και αν έξω έριχνε καρέκλες και είχε συννεφιά, η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να φέρει την Άνοιξη με το φόρεμα της. 

Η νεαρή υπουργός επέλεξε ένα... λευκό στενό μίντι φόρεμα για την ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου που θα «μαυρίσει» τη ζωή λαού και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα του κοινοβουλίου. 

 

Η κυρία Αχτσιόγλου φόρεσε nude γόβες και ένα κατακόκκινο κραγιόν... που έμοιαζε με το περίφημο χρώμα «346» της Ελένης Μενεγάκη και είναι πολύ της μόδας φέτος! 

Η υπουργός είχε τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα,  φορούσε ένα χρυσό μακρύ κολιέ, ενώ για το μανικιούρ της επέλεξε απαλούς τόνους.

Κάθισε στα κυβερνητικά έδρανα, δίπλα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ όταν πήρε το λόγο έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης, η οποία όπως είπε «διαπραγματεύτηκε μέχρι τέλους εντός ενός ασφυκτικού πλαισίου στο οποίο κυριαρχούν δογματικές, νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις» .

«Βρεθήκαμε επανειλημμένως απέναντι σε ακραίες απαιτήσεις, απαιτήσεις συχνά ατεκμηρίωτες, δεδομένης της κατάστασης της οικονομίας, απαιτήσεις για μέτρα με πολλές φορές τιμωρητικό χαρακτήρα, απέναντι στην ελληνική κοινωνία που τόλμησε να αμφισβητήσει τον μονόδρομό τους και την σιδηρά πειθαρχία, απαιτήσεις που βασίζονταν σε εμμονές και συχνά και σε έναν οικονομικό ανορθολογισμό», συνέχισε, εξαπολύοντας επίθεση στο ΔΝΤ.

Αναφερόμενη στο πολυνομοσχέδιο, η υπουργός υποστήριξε ότι «για πρώτη φορά έχουμε μπροστά μας έναν ανοιχτό ορίζοντα διεξόδου», στρέφοντας τα βέλη της στη ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top