«Πυρ και μανία» η Γεννηματά με Τσίπρα και Βούτση

Η αποχώρηση του πρωθυπουργού προτού μιλήσει «άναψε τα αίματα»

Την εντονότατη αντίδραση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά αποχώρησε,  την ώρα που  ξεκινούσε την ομιλία της, αν και προηγουμένως την είχε διαβεβαιώσει από το βήμα της Βουλής ότι θα ακούσει όσα επρόκειτο να πει! Μάλιστα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ε. Χριστοφιλοπούλου ακούγεται να φωνάζει "ντροπή, ντροπή!" την ώρα που ο κ. Τσίοπρας αποχωρεί από την αίθουσα.   

Η κ. Γεννηματά  διαμαρτυρήθηκε έντονα για να λάβει την απάντηση από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση  ότι ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει στα κυβερνητικά έδρανα (όπως τελικά έγινε). 

Η κ. Γεννηματά διαμαρτυρήθηκε και προς τον κ. Βούτση γιατί δεν τηρήθηκε η κοινοβουλευτική σειρά των κομμάτων και έκανε λόγο για «κακοπαιγμένη παράσταση»  και «καρικατούρα του δικομματισμού που δεν κόβει εισιτήρια».

Όσον αφορά  το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι  «σήμερα παίζεται η τρίτη πράξη του δράματος για τον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση κάνει τη σοβαρότερη εκχώρηση κυριαρχίας του ελληνικού κράτους».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται» ανέφερε επίσης η κ. Γεννηματά, σχετικά με τις επανειλημμένες αναφορές του κ. Τσίπρα στο κόμμα της για «σκάνδαλα», η οποία επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της απόλυτης διαφάνειας στον δημόσιο βίο.        

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top