Η γραβάτα του Τσίπρα... εμπνέει τη Βουλή! Το ποίημα που απήγγειλε βουλευτής της ΝΔ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Το μαντηλάκι πέτου για τα δάκρυα είναι το αξεσουάρ που σας ταιριάζει

Η γραβάτα που αναμένεται να φορέσει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έχει ο ίδιος διαμηνύσει, -επειδή τα νέα θα είναι τόσο καλά-, έφερε έμπνευση στη Βουλή και το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους βουλευτές.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, θυμήθηκε «ένα εντυπωσιακό ποίημα που αφορά γραβάτες» και το απήγγειλε στη Βουλή. Όπως είπε «το ποίημα μιλά για έναν νέο που δούλευε σε σιδεράδικο κι όχι για Πρωθυπουργό, αλλά ταιριάζει στην περίσταση».

«Το βραδινό σαν έκλεινε το μαγαζί,

Αν ήταν τίποτα να επιθυμεί πολύ,

Καμία κραβάτα κάπως ακριβή

Καμιά κραβάτα για την Κυριακή

Ή σε βιτρίνα αν είχε δει και λαχταρούσε

Κανένα ωραίο πουκάμισο μαβί

Το σώμα του για ένα τάλιρο ή δυό πουλούσε».

«Δεν πουλούσατε για ένα ή δυό τάλιρα το σώμα σας. Πουλάτε τις απόψεις σας ,τις δεσμεύσεις σας, τις υποσχέσεις σας για 2-3-5-6 μήνες εξουσίας. Μέρες του 1909 είναι το ποίημα, μέρες του 2017 είναι οι δικές σας ευθύνες» κατέληξε.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Το μαντηλάκι πέτου για τα δάκρυα είναι το αξεσουάρ που σας ταιριάζει

Λίγο αργότερα και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολίασε από το βήμα της Βουλής: «Μας είπε ότι θα φορέσει και γραβάτα, ενώ σε μια προηγούμενη συνέντευξή του είπε ότι δεν θέλει να φορέσει και γραβάτα, γιατί θα του πουν ότι συμβιβάστηκε. Είναι ασυμβίβαστος λοιπόν ο κος Τσίπρας!» και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό που σας ταιριάζει είναι το κυβερνητικό ποσέτ του κου Τσακαλώτου και του κου Τσίπρα στο Eurogroup. Καμία γραβάτα! Tο μαντηλάκι πέτου που παλιά χρησιμοποιούσαν για να σκουπίζουν τα δάκρια μιας κυρίας, όταν κλαίει. Τώρα θα το χρησιμοποιήσουν για τα δάκρυα του ελληνικού λαού».

Και κατέληξε: «Δεν έχετε πάρει διαζύγιο από τις αριστερές πολιτικές αλλά και από την κοινή λογική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top