Βίτσας: Ποιες μειώσεις; Οι ένστολοι μπορεί να δουν… και αυξήσεις!

«Όσο και να φωνάζουνε κάποιοι συνδικαλιστές που μπορεί και να θέλουνε να κάνουνε πολιτική καριέρα, θα πέσουν στο κενό όσα λένε»

Βίτσας: Ποιες μειώσεις; Οι ένστολοι μπορεί να δουν… και αυξήσεις!

«Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, είναι το εξιτήριο από την επιτροπεία. Είναι η χειραφέτηση από την μνημονιακή περίοδο» είπε ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή.

Αναφερόμενος στο νέο ειδικό μισθολόγιο των ενόπλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να σταματήσουν να παραπλανούν τον πρόεδρο του κόμματος.

«Ο αρχηγός σας, αυτό που είπε ότι θα επαναφέρει πίσω όλα αυτά που υπήρχαν. Σημαίνει ότι θα μειώσει κατά 19,5 εκατομμύρια το μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων» είπε ο κ. Βίτσας και υπενθύμισε ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «έχουν ζήσει το 2012 με περικοπές και ειδικό μισθολόγιο με νέες περικοπές».
 
«Το πρόβλημα σας ξέρετε ποιο είναι;» είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ ο κ. Βίτσας και συνέχισε: «Το πρόβλημά σας είναι ότι στο τέλος του μήνα, και στο τέλος του επόμενου μήνα, θα μπούνε κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των ενστόλων και θα δούνε ίσα ποσά ή βελτιώσεις. Άρα, όσο και να φωνάζουνε κάποιοι συνδικαλιστές που μπορεί και να θέλουνε να κάνουνε πολιτική καριέρα, θα πέσουν στο κενό όσα λένε». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top