Λαφαζάνης: Μου απαγόρευσαν την είσοδο στη Βουλή

Υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί επικαλέσθηκαν πως είναι γεμάτο το πάρκινγκ

Λαφαζάνης: Μου απαγόρευσαν την είσοδο στη Βουλή

Για οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης που έχει ως στόχο την απομόνωση του  Παναγιώτη Λαφαζάνη,  κάνουν λόγο συνεργάτες του, με αφορμή το γεγονός ότι η φρουρά της  Βουλής του απαγόρευσε την είσοδο, όταν θέλησε να εισέλθει  με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ.       

«Έκπληκτος και αιφνιδιασμένος» δηλώνει ο  ίδιος Γραμματέας της ΛΑΕ στους συνεργάτες του,  από την ενέργεια της φρουράς.

Σύμφωνα με την προσκείμενη στην ΛΑΕ ιστοσελίδα iskra.gr , οι αστυνομικοί του είπαν  ότι έχει εκδοθεί εγκύκλιος και ότι χρειάζεται ειδική άδεια από τον Φρούραρχο για την είσοδο, επειδή το γκαράζ είναι γεμάτο!

«Πολύ φοβούμαι ότι με την ίδια εγκύκλιο δεν θα μπορώ να μπαίνω στη Βουλή χωρίς να έχω πάνω μου ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλλομαι και σε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο. Κάποτε ήξερα ότι οι πρώην βουλευτές, όταν προσήρχοντο για οποιονδήποτε λόγο στην Βουλή, δεν ήταν μόνο καλοδεχούμενοι αλλά και τύγχαναν θερμότατης υποδοχής και θεωρούντο τιμώμενα πρόσωπα. Οι καιροί φαίνεται άλλαξαν!»  φέρεται να είπε ο ίδιος στους  συνεργάτες του.   

Κατά  το iskra η «προσβλητική» εγκύκλιος για τους πρώην βουλευτές εκδόθηκε επειδή   Λαφαζάνης, Στρατούλης και  Ήσυχος είχαν κρεμάσει αντιμνημονιακό πανό στο προαύλιο της Βουλής και  εντάσσεται σε ένα συνολικότερο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο «ο Λαφαζάνης πρέπει να εξαφανιστεί από παντού». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top