Mάρδας: Να απαλλαγούμε από τον διαχειριστικό οίστρο - Δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε!

Καλά τα αντίμετρα αλλά το ζητούμενο είναι «να απαλλαγούμε από αυτή τη σπείρα του θανάτου» τόνισε

Mάρδας:  Να απαλλαγούμε από τον διαχειριστικό οίστρο - Δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε!

«Η διαπραγμάτευση θα κλείσει, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να απαλλαγούμε από όλη αυτή τη διαδικασία αυτού του διαχειριστικού οίστρου που έχει οδηγήσει την Ελλάδα, εδώ που την έχει οδηγήσει» δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη  Βιέννη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος συμμετέχει στο Διεθνές Συμπόσιο για την ελληνική κρίση που διοργανώνει στην αυστριακή πρωτεύουσα το πανεπιστήμιο Webster.

Μάλιστα, ο κ. Μάρδας παραδέχθηκε ότι,  «δεν έχουμε τα αποτελέσματα σαφώς τα οποία θέλουμε…»!   Όπως πρόσθεσε για την στόχευση της κυβέρνησης, «προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε μέρος των αρνητικών αποτελεσμάτων με τη βοήθεια μίας σειράς από αντίμετρα, αλλά το ζητούμενο από εδώ και πέρα, για να απαλλαγούμε από αυτή τη σπείρα του θανάτου, όπως τη λέμε διαχειριστική σπείρα του θανάτου, είναι να δούμε πώς θα μπορέσουμε να σηκώσουμε την ελληνική οικονομία».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «εδώ χρειάζονται να γίνουν κάποιες κινήσεις γρήγορα, στρεβλώσεις που έχουν σχέση με οικονομικές ρυθμίσεις να παρακαμφθούν ταχύτατα και στο πλαίσιο μίας άλλης δυναμικής, η οποία πρέπει να αναπτυχθεί με πολύ υψηλές ταχύτητες, πρωτόγνωρες για τη χώρα, να επιδιώξουμε να απαλλαγούμε από το άσχημο παρελθόν μας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top