Το μήνυμα ότι ο λαός πρέπει να πετάξει τα σκληρά μέτρα και το 4ο μνημόνιο «¨το καλάθι της ιστορίας» έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την πλατεία Κοτζιά, όπου πραγματοποιείται η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

«Ο ταξικός πόλεμος ουσιαστικά τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι μαραθώνιος, δεν είναι τουφεκιά στον αέρα. Ο ταξικός αγώνας πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκείας. Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, το 4ο μνημόνιο μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια πρέπει να πεταχθούν στο καλάθι της ιστορίας» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

«Γι' αυτό μόνος αρμόδιος, υπεύθυνος, είναι ο ελληνικός λαός, το εργατικό-λαϊκό κίνημα. Γι' αυτό το κάλεσμά μας είναι λαϊκός ξεσηκωμός παντού. Ούτε μέρα, ούτε ώρα. Δεν τελειώνει η μάχη ούτε σήμερα ούτε αύριο. Συνεχίζεται. Το ΚΚΕ, οι ταξικές δυνάμεις, το αγωνιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, θα είναι παρόντες κάθε μέρα παντού και στους και στη βουλή και στα εργοστάσια και στις πόλεις και στα χωριά» πρόσθεσε και κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας: «Ο αγώνας είναι διαρκείας, θα πρέπει να οδηγήσει σε ανατροπή αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος, των κυβερνήσεων τους με αποδέσμευση από την ΕΕ, με ένα κοινωνικό-οικονομικό σχέδιο που θα έχει στο νου του, στο επίκεντρό του τον εργαζόμενο άνθρωπο, θα έχει τις διευρυνόμενες συνεχώς ανάγκες του λαού».

 

Tags: