ΒΟΥΛΗ: Εγκρίθηκε από τις επιτροπές το πολυνομοσχέδιο! "ΝΑΙ" σε όλα είπαν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Την Τετάρτη η συζήτηση στην Ολομέλεια

Εγκρίθηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης με τα μέτρα και τα αντίμετρα που προβλέπονται στη συμφωνία με τους δανειστές, από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, το βράδυ της Τρίτης. 

Στην σχετική ψηφοφορία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είπαν «ΝΑΙ», ενώ η Νέα Δημοκρατία, η Ένωση Κεντρώων, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι επιφυλάχθηκαν για την τελική τους απόφαση στην ονομαστική ψηφοφορία, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το ΚΚΕ είπε "ΟΧΙ" σε όλα, "ΝΑΙ" στο άρθρο 71 (κατάργηση της έκπτωσης φόρου βουλευτών), ενώ η Ένωση Κεντρώων δήλωσε καταρχάς θετική για τα άρθρα 70 και 71 για τους αγρότες.

Η διήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια αναμένεται να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10:00 πμ και να ολοκληρωθεί με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το βράδυ της Πέμπτης. 

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη ημέρα της συζήτησης στις επιτροπές σημαδεύτηκε από την προκλητική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος χειροδίκησε σε βάρος του Νίκου Δένδια. Το πρωτοφανές επεισόδιο προκάλεσε τον αποκλεισμό όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΧΑ από τη συζήτηση στις επιτροπές και την παραπομπή Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Δείτε επίσης:

Tι κρύβουν τα ΨΙΛΑ γράμματα του πολυνομοσχεδίου

ΑΠΙΘΑΝΟ: "Δεν ξέρω από οικονομικά, αλλά από μπακαλίστικα" ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο πολυνομοσχέδιο

Πολυνομοσχέδιο: Πολλά περισσότερα δισ. ευρώ τα μέτρα από τα 3,6 δισ. που έλεγε η κυβέρνηση!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top