Παπαδημούλης: Γελοία η καταγγελία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε την επίθεση Κασιδιάρη κατά Δένδια

Τι έγραψε στο Twitter o αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης:  Γελοία η καταγγελία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε την επίθεση Κασιδιάρη κατά Δένδια

«Η "καταγγελία" ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε την επίθεση Κασιδιάρη - Χρυσής Αυγής κατά Δένδια για αποπροσανατολισμό, είναι γελοία και επικίνδυνη για τη δημοκρατία», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Twitter.

H ΝΔ έκανε λόγο χθες για «διευκόλυνση του ΣΥΡΙΖΑ» από την «προκλητική και τραμπούκικη επίθεση» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκο Δένδια.

«Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Λυπούμαστε πολύ αν η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις τόσες επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς από τη Χρυσή Αυγή, αυτό που έχει καταλάβει είναι ότι η εγκληματική ναζιστική συμμορία “διευκολύνει” τον ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε η Κουμουνδούρου με αφορμή την ανακοίνωση της Ν.Δ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως «φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της Ν.Δ. έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top