Δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής» χρησιμοποιεί τη βία σε κάθε ευκαιρία. Ενώ δεν διστάζει να αναρτήσει στο διαδίκτυο …«επιτεύγματά» του με όπλα και μαθήματα «ξύλου».  

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ- ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΣΤΗ ΔΟΥΡΟΥ (7/6/2012)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκπομπής του ΑΝΤΕΝΑ, μπουγελώνει με ένα ποτήρι νερό τη Ρένα Δούρου, και μετά χαστουκίζει τη Λιάνα Κανέλλη που θέλησε να την υπερασπιστεί.

KΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΕΡΑΤΕΡ (2/10/2013)

Μόλις αποφυλακίστηκε - προσωρινά - για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεσπά σε δύο καμεραμάν και ένα φωτογράφο.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ (10/7/2013)

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Άλλωστε ο ίδιος αρέσκεται κατά καιρούς να αναρτά στο ίντερνετ φωτογραφίες με ένα από τα δυο κυνηγετικά του όπλα, ένα Σάιγκα 410 που πάντως κατέχει νόμιμα, να οργανώνει τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής ή να παραδίδει μαθήματα μάχης του δρόμου. Κυλιέται στο πάτωμα, και παίζει «κλωτσομπουνίδια»  με συναγωνιστή του!

ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (20/3/2017)

Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, επειδή δεν τον ικανοποίησε η απάντησή της σε ερώτηση που κατέθεσε περί προνομίων του πολιτικού συστήματος. Τελικά η υφυπουργός τη γλύτωσε στο τσακ, με παρέμβαση του Νικήτα Κακλαμάνη.

Tags: