Aντιδράσεις από όλες τις πτέρυγες της Βουλής για την πρόκληση Κασιδιάρη

Παραδέχθηκε ο Λαγός ότι έχουν άχτι τον Δένδια λόγω της δίκης!

Τον πραγματικό λόγο του επεισοδίου από τον Ηλία Κασιδιάρη εις βάρος του Νίκου Δένδια, την αποστολή των δικογραφιών εις βάρος της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το διάστημα που ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με βάση τις  οποίες  ασκήθηκαν διώξεις σε μέλη της για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,  αποκάλυψε ο  βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, μιλώντας στη συνέχεια στη Βουλή!    

«Ξεχνάτε ότι με ψεύτικα στοιχεία από αυτούς τους ανθρώπους μας έκλεισαν στη φυλακή;»  τόνισε φωνάζοντας.   

Ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να απομακρυνθούν όλοι οι χρυσαυγίτες βουλευτές από τις συνεδριάσεις.

«Φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση αυτοδικίας και συμψηφισμού. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα να μην μετέχει στις συνεδριάσεις για το δικό της καλό» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης

Ο Μπαλαούρας και το «Φρουρά!-Φρουρά!»

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρά τις εκκλήσεις του Μάκη Μπαλαούρα που προήδρευε οι άντρες της φρουράς αν και ήταν μέσα στην αίθουσα με πολιτικά δεν επενέβησαν αμέσως. Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι για να επέμβουν χρειάζεται εντολή από τον πρόεδρο της βουλής.

Πάντως η φρουρά καθυστέρησε πάνω από 5 λεπτά ενώ την ίδια στιγμή περιέργως κλείδωσαν τις πόρτες των θεωρείων ώστε να μην μπορούν οι δημοσιογράφοι να καταγράψουν τα γεγονότα. Κάτι που όπως μαθαίνουμε  θα ερευνήσει ο Πρόεδρος της βουλής..

Οι αντιδράσεις

Το επεισόδιο από τον Η. Κασιδιάρη καταδίκασαν όλα τα άλλα κόμματα, ενώ αιχμή «για στημένο επεισόδιο για αποπροσανατολισμό» διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.   

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο twitter:  

«Κάποτε ήταν γραφικά περιστατικά που συνέβαιναν "αλλού". Τώρα οι τραμπούκοι θέλουν να δέρνουν & στην δική μας Βουλή. Δεν θα τους περάσει»!

 Για «θλιβερό περιστατικό  που μας κάνει ρεζίλι διεθνώς» έκανε λόγο ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Ιωαννίδης.   

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ήταν διαλλακτικός πάντως απέναντι στον Κασιδιάρη,  σε αντίθεση με το κόμμα του που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση. «Και ο Κασιδιάρης δεν θα αισθάνεται  καλά με αυτό που έκανε» δήλωσε, προκαλώντας απορίες και σχόλια για την στάση του.

Παρά τον αποκλεισμό όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής από τις επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο, οι βουλευτές Καρακώστας,Αϊβατίδης και Ηλιόπουλος παρέμειναν εντός της αιθούσης. Διαβάστε ακόμη: 

Αποκαλύψεις Δένδια: Ο Κασιδιάρης με έσπρωξε με τα δύο χέρια - Νερό "έφαγα" σίγουρα και ... ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑ!         

Κασιδιάρης για την επίθεση στον Δένδια: Περιφρούρησα το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα!   

Τι είπε ο Δένδιας μετά το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ επεισόδιο με τον Κασιδιάρη- Οργισμένες αντιδράσεις βουλευτών.

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή που ο Κασιδιάρης βγαίνει από την Ολομέλεια βρίζοντας ΧΥΔΑΙΑ

Πρωτοφανές ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στη Βουλή! Ο Κασιδιάρης ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στον Δένδια

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top