Ο Μάκης Βορίδης στο STAR: Αντικειμενικά το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη λειτούργησε ως αποπροσανατολισμός

Πολύ σημαντική την απόφαση του Κοινοβουλίου θεωρεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Παρών στο επεισόδιο που διαδραματίστηκε σήμερα στη Βουλή και στην επίθεση που δέχτηκε ο Νίκος Δένδιας από τον Ηλία Κασιδιάρη, ήταν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης. Μάλιστα, ο ίδιος δεν γλίτωσε από τις εξυβρίσεις που εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θεωρούν, επειδή έχει ασκηθεί δίωξη, ότι κάποιοι ευθύνονται γι’ αυτό και δεν αντιλαμβάνονται ότι η δίωξη έχει ασκηθεί από τη Δικαιοσύνη, γιατί  κατηγορούνται με βαριές κατηγορίες» είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης, καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Σε ερώτηση σχετική για το αν ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης που τον εξύβρισε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε: «Ήταν όλη η ομήγυρης που εξύβριζε, φώναζε, πέταγε νερά. Ήταν αυτό το χαοτικό τοπίο που παρακολουθήσατε. Εγώ έχω σαν αρχή μου να μην κάνω διάλογο ποτέ με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά».

Ο κ.Βορίδης απάντησε για το αν ήταν στοχευμένο το επεισόδιο λέγοντας: «Αντικειμενικά, ενώ θα έπρεπε να συζητάμε σήμερα για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τελικά συζητάμε για τον Κασιδιάρη. Αντικειμενικά αυτό λειτουργεί ως αποπροσανατολισμός. Δεν λέω ότι κάποιος το στόχευσε, όμως είναι η αντικειμενική του λειτουργία. Νομίζω προφανώς πως ήταν στόχος, επιδίωξη της Χρυσής Αυγής».

Τέλος, ο κ.Βορίδης επεσήμανε ότι θεωρεί πολύ σημαντική την απόφαση του Κοινοβουλίου σήμερα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην μετέχουν στις συζητήσεις των δύο επόμενων ημερών.

«Είναι ένα ισχυρό μήνυμα γιατί εξαντλεί τον κανονισμό της Βουλής για τέτοιου είδους συμπεριφορές» κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξή του 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top