Αποθέωση για τον Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη!

Στην παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης για την ελληνική οικονομία το 2000 - 2015

Θερμότατη υποδοχή επιφύλαξαν στον  πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, πολίτες της Θεσσαλονίκης,  όπως και  οι παρευρισκόμενοι σε εκδήλωση για την παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του Συλλογικού Τόμου: «The Greek Political Economy: 2000-2015» («Η ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2015),  στην κατάμεστη αίθουσα του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.  

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάσθηκαν πάνω από δέκα λεπτά για να μπορέσει ο κ. Καραμανλής να μεταβεί από το σημείο στο οποίο έφτασε με αυτοκίνητο, έξω ακριβώς από το συνεδριακό κέντρο, μέχρι την αίθουσα, λόγω των θερμών εκδηλώσεων προς το πρόσωπό του!     

 

Η συλλογική έκδοση αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο διάστημα της διακυβέρνησης Καραμανλή αλλά και στην διακυβέρνηση Σημίτη η οποία προηγήθηκε, καταρρίπτοντας την θεωρία ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, το διάστημα 2004 -2009  ευθυνόταν για την υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια, επί της κυβέρνησης Παπανδρέου που ακολούθησε.   

        

Παρόντες στην εκδήλωση είναι μεταξύ άλλων  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας,ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, η υφυπουργός  Μακεδονίας και Θράκης , Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη και  Σάββας Αναστασιάδης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη,  ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, , ο πρόεδρος της ΠΕΔ  Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτσας.

Στα «παραλειπόμενα» της εκδήλωσης η παρουσία του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη  Ψωμιάδη με ένα…  κάδρο με φωτογραφία του  αείμνηστου  ιδρυτή της ΝΔ  Κωνσταντίνου Καραμανλή, ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα!    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top