Απίστευτη Καρακώστα για Τσακαλώτο: Αν το παιδί αποτύχει στις εξετάσεις, θα του πεις “είσαι άχρηστος”;

Το -μάλλον- ατυχές παράδειγμα για τον υπουργό Οικονομικών που προκάλεσε ουκ ολίγες απορίες

Με ένα -μάλλον- ατυχές παράδειγμα προσπάθησε να υπογραμμίσει η Εύη Καρακώστα ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει τη στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τον κ. Τσακαλώτο δεν τον αφήνουμε εμείς να παραιτηθεί» είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας το εάν ο υπουργός Οικονομικών εξετάζει και αυτό το ενδεχόμενο.

Στη συνέχεια, προκάλεσε αρκετές απορίες καθώς παρομοίασε τον υπουργό Οικονομικών με… παιδάκι που δεν έγραψε καλά στις εξετάσεις!

«Αν εσείς το παιδάκι σας δεν έγραφε καλά στις εξετάσεις και έλεγε “δεν ξαναπάω σχολείο”, εσείς δεν θα του λέγατε ότι υπάρχουν και οπισθοχωρήσεις και “θα ξαναπροσπαθήσεις”;» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο αλλά και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων που ήταν στο πάνελ να ρωτούν εύλογα: «Άρα ο κ. Τσακαλώτος δεν έγραψε καλά;».

Η κα Καρακώστα τόνισε ότι δεν είπε κάτι τέτοιο και συμπλήρωσε: «Αυτό που λέω είναι πως ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση που θα συνέβαινε αυτό σε ένα παιδί, να είναι άριστος μαθητής και να έχει μία αποτυχία, εσείς θα του λεγάτε “είσαι άχρηστος;”». Ωστόσο, μάλλον… μπέρδεψε περισσότερο τα πράγματα όσον αφορά το τι εννοεί παρά τα ξεκαθάρισε καθώς έμοιαζε να χαρακτηρίζει «αποτυχία» την συμφωνία του κ. Τσακαλώτου με τους δανειστές!

Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για δύσκολη διαπραγμάτευση και είπε «πάμε μπροστά, έχουμε μία επιμέρους οπισθοχώρηση».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top