Κουτσούμπας: Νέα μνημόνιο με νέα μέτρα-καρμανιόλα

«Έρχονται και νέα αντιλαϊκά μέτρα μετά το 2019»

Κουτσούμπας: Νέα μνημόνιο με νέα μέτρα-καρμανιόλα

«Δυστυχώς δεν τελειώνουμε με αυτά τα νέα μέτρα "καρμανιόλα", με τη νέα συμφωνία, η οποία επί της ουσίας είναι ένα νέο μνημόνιο. Αντίθετα και με την ίδια τη συμφωνία ανοίγουν πάρα πολλά κανάλια, έτσι ώστε να νομοθετηθούν μετά το 2019, το 2020 και άλλα αντιλαϊκά μέτρα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

O Γ. Γ . του ΚΚΕ υποστήριξε  ότι για να υπάρξει ανάπτυξη σε όφελος της πλειοψηφίας των εργαζομένων, «απαιτείται συνολική ανατροπή και ριζικά διαφορετικές πολιτικές και στην οικονομία και στην κοινωνία, οι οποίες περιέχονται στην πολιτική πρόταση και στο πρόγραμμα του ΚΚΕ».

Πάντως,  ο κ. Κουτσούμπας  δεν απέκλεισε περιορισμένη  ανάπτυξη σε συγκεκριμένους  κλάδους της οικονομίας, αλλά πρόσθεσε ότι αυτή «θα αφορά τα κέρδη, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας κάποιων μεγάλων επιχειρήσεων, του μεγάλου κεφαλαίου και όχι βεβαίως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, ο οποίος θα εξακολουθήσει να ματώνει και να πληρώνει όλα αυτά τα σπασμένα και της προηγούμενης κρίσης και της όποιας καπιταλιστικής ανάκαμψης, εάν και όποτε έρθει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top