Το ενός λεπτού βίντεο της ΝΔ… που «χλευάζει» τη συνέντευξη Τσίπρα!

Τι απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση για φόρους και μέτρα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα μονόλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτό υπάρχουν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1. Σε αντιδιαστολή, η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά με στοιχεία και αριθμούς, στα όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο γίνεται αναφορά για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται ότι επέβαλλε 26 φόρους και παραδέχεται μόνο την αύξηση του ΦΠΑ. Επίσης, δηλώνει ότι του ζητήθηκαν 42 φορές περισσότερα μέτρα από τα 3,6 δις ευρώ που τελικώς «χρέωσε» στον ελληνικό λαό.

Σε άλλο σημείο, ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι το Πάσχα πραγματοποιήθηκε η πιο μεγάλη έξοδος εκδρομέων που έχει δει ποτέ και σε δρόμους, οι οποίοι άνοιξαν. Τα στοιχεία που παρουσιάζει η ΝΔ λένε ότι μειώθηκε φέτος η κίνηση στα διόδια τις ημέρες του Πάσχα, αφού πέρασαν 32.061 λιγότερα αυτοκίνητα σε σχέση με πέρσι.

Παράλληλα, οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων βίωσαν μεγάλη ταλαιπωρία από το μποτιλιάρισμα και τις ουρές των 6 χιλιομέτρων που σχηματίστηκαν.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top