Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Αρνήθηκαν να καταδικάσουν την βία του Μαδούρο οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Διαφοροποιήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονος - Καταψήφισαν επίσης το ψήφισμα Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ - Πρώτη ανάρτηση 18:38

Κατά του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  το οποίο «καταδικάζει σθεναρά τη βάναυση καταστολή που ασκήθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας, καθώς από άτακτες ένοπλες άτακτες ομάδες κατά διαδηλωτών» τάχθηκαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης (ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα!

Από την «γραμμή» του συγκυβερνώντος κόμματος διαφοροποιήθηκε πάντως (για μία ακόμη φορά)  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Κατά του ψηφίσματος τάχθηκαν  επίσης και οι δύο ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Επιτήδειος και Φουντούλης, όπως και οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Παπαδάκης και Ζαριανόπουλος.

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία με 450 ψήφους υπέρ, 35 κατά και 100 αποχές,  με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλιστών, των Φιλελεύθερων αλλά και άλλων μικρότερων κοινοβουλευτικών ομάδων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top