Στο Παρίσι για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ζαν Λουκ Μελανσόν βρίσκεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον συνεργάτη της Δημήτρη Καραναστάση τόσο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όσο και από εκλογικά κέντρα στο Παρίσι.

«Ο Μελανσόν που τον Ιούλιο του ’15 έστειλε τους συνεργάτες του στην Ελλάδα να στηρίξουν το ΟΧΙ… Που τον Αύγουστο του ’15 κάλεσε τη Ζωή στην πρωτοβουλία για την ίδρυση του πανευρωπαϊκού PLAN B… Που την ίδια περίοδο ο Τσίπρας διέλυε τη βουλή, για την εναλλακτική που “δεν είχε”, ξεπουλώντας εκατομμύρια Έλληνες όταν του δώσανε την πιο μεγάλη εντολή… Που δίνει μάχες από τότε με τη Ζωή σε Παρίσι, Μαδρίτη, Κοπεγχάγη, Ρώμη για μια νέα Ευρώπη… Ο Μελανσόν που διεκδικεί πια την προεδρία της Γαλλίας… Αυτός ο Μελανσόν μας θέλει σήμερα μαζί του. Και θα είμαστε εκεί» έγραψε -μεταξύ άλλων- σε κείμενο κάτω από τη φωτογραφία ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στον δικό της λογαριασμό και ένα ψηφοδέλτιο του υποψηφίου των γαλλικών εκλογών με το σύνθημα «Πάμε Μελανσον!».

 

Tags: