Άδωνις σε Ζαχαριάδη: «Είστε κομμουνιστές, αγράμματοι»

Δείτε τι έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για το χρέος

Ο κακός χαμός έγινε στο στούντιο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν, συζήτησης για το χρέος ο κ. Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχετε καταλάβει πώς δουλεύουν οι αγορές. Είστε κομμουνιστές, αγράμματοι. Μην ανοίγετε το στόμα σας, είστε άσχετοι πραγματικά».

«Εσείς κ. Γεωργιάδη είστε ακροδεξιός, αδέξιος, διχαστικός. Ντροπή σας» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Ζαχαριάδης ενώ συνεχίστηκαν οι υψηλοί τόνοι.

Αργότερα σε δήλωσή του ο κ. Ζαχαριάδης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, λέγοντας: «Ζητώ από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την τοποθέτηση, “Κομμουνιστές αγράμματοι”, του αντιπροέδρου του κ. Ά. Γεωργιάδη, διότι η ΝΔ παρά τις σημαντικές μας ιδεολογικές αντιπαραθέσεις, στη διαδικασία της μεταπολίτευσης ήταν ένα κόμμα που ήταν στον συντηρητικό χώρο, αλλά δεν ήτανε διχαστικό όπως ήτανε ο κ. Γεωργιάδης και δεν έφερνε στην πολιτική αντιπαράθεση, τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα. Ζητώ να σας αποδοκιμάσουνε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top