Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στη Βουλή, επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο που δεν έχει ενημερώσει τους βουλευτές για το τι έχει συμφωνηθεί σχετικά με τη διαπραγμάτευση. Στο τέλος μάλιστα, του πέταξε και ένα «καρφί» με χιουμοριστικό τρόπο, αναφορικά με την περιβόητη ατάκα του «ποτού με την Σκάρλετ Γιόχανσον».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας, απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών και αφού τον είχε καλέσει να πει αν θα παραιτηθεί μόλις μειωθεί το αφορολόγητο, κλείνοντας του είπε: «Αν θυμάμαι καλά, θέλατε να πάτε για ποτό με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Με την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι». 

Λίγο πριν, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι είναι «ανακρίβειες όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κατάσταση στο χώρο εργασίας», επικαλούμενος στοιχεία της Εργάνης. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας και ειδικά το τελευταίο τετράμηνο.

«Είστε η νόσος που έχετε μπερδέψει τον εαυτό σας με τη θεραπεία» είπε ακόμη και πρόσθεσε ότι τα αντίμετρα θα εφαρμοστούν μόνο αν υπάρξει υπέρβαση του πλεονάσματος, «αν  είμαστε εντός στόχων» και «προβλέψουμε το 2018 , 1% μέτρα και 1% αντίμετρα».

«Το μόνο που κάνατε είναι να πάει χειρότερα η οικονομία... Είναι κρίμα που νομίζετε ότι δεν είστε λαϊκιστές. Θυμίζετε τις χειρότερες εποχές της παράταξής σας και δυστυχώς αυτές είναι πολύ κακές» κατέληξε.

Πάντως μετά την ατάκα Δένδια, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε «μετά από αυτό το αντιφεμινιστικό σχόλιο, δίνω τον λόγο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.  Σεβόμαστε την μνήμη της Γεωργίας Βασιλειάδου, όπως και την κ. Γιόχανσον».

Tags: