Κόντρα ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη ξέσπασε στον απόηχο των δηλώσεων του επικεφαλής του Ποταμιού ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποκινεί αποστασίες βουλευτών του.

«Δεν θα σχολιάσω χυδαιότητες, αλλά νομίζω ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και κάποια στιγμή να κάνει την αυτοκριτική του. Δεν κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτά τα πράγματα» σχολίασε η κα Γεννηματά μιλώντας στον Real FM.

Το Ποτάμι απάντησε με ανακοίνωση όπου τονίζει μεταξύ άλλων πως «προφανώς ο χαρακτηρισμός της "χυδαιότητα" απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη» και σημειώνει πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «δεν ανέχεται την κριτική».

«Επίθεση σε όσους ενίστανται στις αποστασίες βουλευτών έκανε η κυρία Γεννηματά. Χαρακτήρισε μάλιστα “χυδαιότητα” την κριτική που της ασκείται από προοδευτικούς πολίτες όλου του δημοκρατικού χώρου. Προφανώς ο χαρακτηρισμός της απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη. Το επεσήμαναν δημοσίως και -παρά τις αυστηρές υποδείξεις της αυλής της- το επανέλαβαν και μπροστά της στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και στα όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κυρία Γεννηματά όμως δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

 

Tags: