Επίθεση στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αλλά και στελεχών της κυβέρνησης για τη συμφωνία για τη Μάλτα, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αν ψάχνουν δικαιολογίες μπορούν να πουν στους συνταξιούχους ότι τους κόβουν τις συντάξεις για να δοκιμάσουν την πίστη τους στην Αριστερά» σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Την ίδια ώρα, το Ποτάμι τονίζει σε ανακοίνωσή του πως η λίστα με τα ψέματα της κυβέρνησης μεγαλώνει και επισημαίνει πως η διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», μπορεί να προστεθεί πλέον δίπλα σε εκείνες για το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη.

«Το νέο παραμύθι είναι τα αντίμετρα που θα ισοσταθμίσουν τις απώλειες. Έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα προηγούμενα. Μηδενική. Οι μόνοι που δεν πτοούνται είναι οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που όπως έσπευσε να προεξοφλήσει ο Δ. Παπαδημούλης, “θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης”. Να το κάνουν, αλλά να εξηγήσουν και στην κοινωνία γιατί την βασανίζουν με τις παλινδρομήσεις τους εδώ και 4 μήνες στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες» καταλήγει σε σχετική ανακοίνωση.

 

Tags: