Στο τέλος Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού

Ξεκίνησε η συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου - Καταψηφίζει η ΝΔ ανακοίνωσε η Ντ. Μπακογιαννη

Στο τέλος Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού

Ξεκίνησε το απόγευμα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων».

Το νομοσχέδιο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια στο τέλος του Απριλίου. Προηγουμένως, την Τετάρτη του Πάσχα, θα γίνει η β' ανάγνωση του νομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

«Το νομοσχέδιο ήταν αντικείμενο πολύμηνων συζητήσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς και στόχος του είναι να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τη διάσωση των επιχειρήσεων καθώς όλες οι προηγούμενες πρωτοβουλίες οδήγησαν στο κενό», ανέφερε κατά την συζήτηση στην Επιτροπή  η γενική εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, όπως ανάφερε κατά την ομιλία της  η γενική εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη.  «Θριαμβολογείτε για ένα νομοσχέδιο που καθυστερήσατε δύο χρόνια για να το καταθέσετε. Δύο χρόνια στα οποία σας καλούσαμε, και εμείς και ο επιχειρηματικός κόσμος, να το καταθέσετε. Και το φέρνετε σήμερα που η αγορά πνέει τα λοίσθια», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top