Καταδικάζουν Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ την επίθεση στην Στοκχόλμη

Ανακοίνωση με καταδίκη και συλλυπητήρια και από το Υπουργείο Εξωτερικών

Καταδικάζουν Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ  την επίθεση στην Στοκχόλμη

Την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη καταδίκασε ο Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στο  Twitter, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε:  «Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήρια του ελληνικού λαού στους συγγενείς των θυμάτων».

Την καταδίκη του για «την απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση» που σημειώθηκε στη Στοκχόλμη και είχε ως συνέπεια την απώλεια της ζωής και τον τραυματισμό αθώων πολιτών», εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών. Σε ανακοίνωσή του, εκφράζει και τα  θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και την ευχή για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Η τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη συγκλονίζει και γεμίζει θλίψη ολόκληρη την Ευρώπη. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το τρομοκρατικό χτύπημα στη Στοκχόλμη είναι μια ακόμη επίθεση στις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας και απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μας στο σουηδικό λαό» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top