Tσίπρας στο συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση σε αντιπολίτευση-δανειστές και… παροχές

Πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου και επίδομα ακόμα και για το 1ο παιδί

 «Αυτό που συνέβη στη χώρα μας είναι πρωτοφανές διότι είχαν αγιοποιήσει τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό» υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά  την έναρξη των  εργασιών του 1ου συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυρίσθηκε ακόμα  ότι «κληρονομήσαμε μια κατάσταση διαλυμένων εργασιακών σχέσεων» και ότι «δίνουμε μάχη για να αποκαταστήσουμε τα εργασιακά δικαιώματα» διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει  για αυτά στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.    

  

Ο κ. Τσίπρας απαντώντας επίσης στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί «ιδεοληψίας» ανέφερε ότι «ιδεοληψία είναι να νομίζεις ότι μπορείς να καταστρέψεις τις ζωές των νέων ανθρώπων και μετά να τους κουνάς το δάκτυλο να υποταχθούν».

Επιδότηση ενοικίου και επίδομα για το 1ο και 2ο παιδί   

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να θεσμοθετήσει  πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για νέους, με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια και πρόσθεσε ότι «σε λίγο καιρό θα επιδοτείται, επιτέλους,το 1ο και το 2ο παιδί, με ένα ποσό που θα ενισχύει πραγματικά τις οικογένειες και δεν θα είναι αναιμικό». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top