Ο Γεωργιάδης κατέθεσε ερώτηση στον Κοντονή: Θα προστατέψτε τη Δικαιοσύνη από τις αήθειες επιθέσεις Πολάκη;

«Έχει εντάξει στην καθημερινή πολιτική ρητορική του τη συστηματική προσπάθεια αμφισβήτησης του θεσμικού ρόλου της Ελληνικής Δικαιοσύνης»

Ο Γεωργιάδης κατέθεσε ερώτηση στον Κοντονή: Θα προστατέψτε τη Δικαιοσύνη από τις αήθειες επιθέσεις Πολάκη;

Ερώτηση στον Σταύρο Κοντονή, αναφορικά με τις συνεχείς επιθέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη προς την Ελληνική Δικαιοσύνη για την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος, κατέθεσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, στην ερώτησή του ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι ο κ. Πολάκης έχει εντάξει στην καθημερινή πολιτική ρητορική του τη συστηματική προσπάθεια αμφισβήτησης του θεσμικού ρόλου της Ελληνικής Δικαιοσύνης, μέσω φραστικών επιθέσεων και αστήρικτων καταγγελιών, συχνά προβαίνοντας και σε ονομαστική στοχοποίηση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ρωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει ποια είναι η επίσημη θέση του υπουργείου αναφορικά με την άποψη του κ. Πολάκη περί ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος στην Ελλάδα καθώς και αν προτίθεται να λάβει μέτρα για την προστασία της Ελληνικής Δικαιοσύνης από τις αήθεις επιθέσεις του κ. Πολάκη. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top