Νέα καταγγελία από το ΚΚΕ για υποκλοπές και συνακροάσεις!

Συνακροάσεις καταγγέλλει και η Ένωση Κεντρώων με άλλα κόμματα και… ποδοσφαιρικές ομάδες - Πρώτη ανάρτηση 19:32

Σε νέα καταγγελία προχώρησε σήμερα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για ενδεχόμενες υποκλοπές και συνακροάσεις.    

Το ΚΚΕ κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι και σήμερα από το τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού άκουγαν  τα τηλεφωνικά κέντρα της Νέας Δημοκρατίας και της Ένωσης Κεντρώων!

Αντίστοιχη καταγγελία είχε κάνει το Κομμουνιστικό Κόμμα και στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και είχε διαταχθεί έρευνα, αλλά το πόρισμα της δεν έχει ακόμη ολοκληρωθείς εδώ και 4 μήνες.

Σήμερα  το Κομμουνιστικό Κόμμα ζήτησε και νέα έρευνα από τις αρχές και την κυβέρνηση,  αφού ενημέρωσε τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων, τον πρόεδρο της Βουλής, τον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής , την εισαγγελία Αθηνών και την αρχή διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών.

Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με  πληροφορίες  του Star δεν έχει καταγράψει κάποιο τέτοιο κρούσμα συνακροάσεων, αλλά σε ανακοίνωσή της καλεί την Κυβέρνηση «να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της και να δώσει σοβαρές εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει». Αντιθέτως, πηγές από την Ένωση Κεντρώων λένε ότι έχουν εντοπίσει και εκείνοι συνακροάσεις, δηλαδή έχει συμβεί να ακούνε από το τηλεφωνικό τους κέντρο τα τηλεφωνικά κέντρα του Κομμουνιστικού Κόμματος  και  της Χρυσής Αυγής , όπως επίσης του…  Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ αναφέρει συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωσή του:

«Πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνακροάσεων, που είχε καταγγείλει το ΚΚΕ, την 1/12/2016, σήμερα (5/4/2017), παρατηρήθηκαν νέες επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα της ΝΔ και της Ένωσης Κεντρώων.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο αυτό γεγονός και επισημαίνει την απαράδεκτη καθυστέρηση -επί 4 και πλέον μήνες- της έκδοσης πορίσματος για την προηγούμενη καταγγελία του.

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν άμεσα να ερευνήσουν σε βάθος και το νέο αυτό σοβαρό γεγονός και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Το ΚΚΕ και με αφορμή το νέο κρούσμα, ενημέρωσε ήδη τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό κ. Παππά, τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top