Στα αποτελέσματα του να υπάρχουν « εγκλήματα χωρίς τιμωρία» αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή, στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, με αφορμή το νέο περιστατικό χρήσης βίας, εις βάρος 24χρονου φοιτητή, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.    

«Θυμόμαστε πως μετά τη δολοφονία Φύσσα το 2013, τα ταγματα εφοδου είχαν εξαφανιστεί , τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είχαν μαζευτεί και μάλιστα σχολιάζαμε ειρωνικά την“κομ ιλ φο”  συμπεριφορά τους.Το τελευταίο διάστημα, είτε με τα προσφυγόπουλα στο Iκόνιο και τα επεισόδια εκεί   είτε πολυ περισσότερο τώρα με τον ξυλοδαρμό του φοιτητή,  καταλαβαίνουμε ότι ξαναπήραν θάρρος, αφού βλέπουν  ότι δεν υπάρχει καμιά συνέπεια για τις πράξεις τους. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη να τους αποδώσει αυτό που πρέπει. Να κριθούν και να αποφασιστεί αν είναι ένοχοι ή όχι» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Η Κ. Μακρή παρέθεσε και συγκεκριμένα στοιχεία για την πολύκροτη δίκη, η οποία σέρνεται για μια διετία:  

-Ξεκίνησε στις 20 Aπριλίου 2015

-Σε 720 ημέρες έγιναν 142 συνεδριάσεις (10 συνεδριάσεις τον Μάρτιο του 2017)  

-Από τους 450 μάρτυρες έχουν κληθεί 75, ενώ απομένει να κληθούν  375 ακόμη!

-Η δίκη θέλει άλλα 2 χρόνια να τελειώσει.

«Και μιλάμε για μια δίκη ύψιστου ποινικού και πολιτικού ενδιαφέροντος,   που όσο δεν τελειώνει πολυ φοβάμαι ότι τα τάγματα εφόδου θα αποθρασύνονται» κατέληξε στο  σχόλιό της η Κ. Μακρή.