Κ. Μακρή: Ένας-ένας οι βουλευτές ομολογούν ότι πήραν το επίδομα φτώχειας!

Για άλλους η 13η σύνταξη και για άλλους ούτε καν η πρώτη…

Στο «φαινόμενο» ένας- ένας οι βουλευτές να βγαίνουν και να ομολογούν ότι πήραν το επίδομα αλλά δεν το…  κατάλαβαν,  αναφέρθηκε στο σημερινό της σχόλιο η Κάτια  Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα.

«Βεβαίως αν παίρνεις ταυτόχρονα και το 30% της σύνταξής σου  κι άλλες 5.000 -6.000 που ειναι η βουλευτική αποζημίωση, τα 300-400 ευρώ  δεν τα θεωρείς σοβαρά λεφτά για να τους δώσεις σημασία...» τόνισε.  

Όπως πρόσθεσε η Κ. Μακρή, «είναι εξοργιστικά αυτά που λένε. Ο κ. Μπαλαούρας πιο πολυ νοιάστηκε για το ποιος τον κάρφωσε, παρά για το ότι πήρε το επίδομα, ενώ ειναι πλουσιοπάροχα  αμειβόμενος. Ο κ. Μηταφίδης  πιο πολυ ενοχλήθηκε γιατι κάνει αντιπερισπασμό η αντιπολίτευση, όπως είπε, παρά για το ότι ειναι σουρωτήρι  το κυβερνητικό σύστημα των επιδομάτων».

Για τον αρμόδιο υφυπουργό Τάσο  Πετρόπουλο, η σχολιάστρια του Star επισήμανε ότι  παραδέχτηκε πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται:  

-Ούτε πόσοι ειναι οι βουλευτές

- Ούτε πόσα εκατομμύρια απο τα 600 μπορεί να έχουν πάει σε εισοδηματίες της Εκάλης που ειναι χαμηλοσυνταξιούχοι.  γιατι πολυ απλά δούλεψαν ελάχιστα.    

Η Κάτια Μακρή κατέληξε στο σχόλιό της:

«Κι όλα αυτά γιατι κανείς δεν σκέφτηκε απλά να βάλει εισοδηματικά κριτήρια και να δει το τεκμαρτό εισόδημα, πόσα σπίτια και αυτοκίνητα έχει κάποιος.

Είναι εξοργιστικό, όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, τα λεφτά να τα πετάνε από το παράθυρο και να μην απολογείται κανείς.

Ας μπούμε λοιπόν στη θέση ενός ανέργου με τρία  παιδιά που δεν πήρε τα Χριστούγεννα το βοήθημα γιατί έφτασε μόνο για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Θα ειναι απελπισμένος -  όχι μόνο γιατι δεν ξέρει πώς να ζήσει, αλλά δεν ξέρει πού να ακουμπήσει. Όχι πάντως σε αυτό  το κράτος».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top