Μάχη στη Βουλή για αξιολόγηση, ΔΕΗ και τα «βαποράκια» του Σκουρλέτη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από Δένδια, Βορίδη, Λοβέρδο

Μάχη στη Βουλή για αξιολόγηση, ΔΕΗ και τα «βαποράκια» του Σκουρλέτη

Σε επίθεση στην κυβέρνηση για την αξιολόγηση και την ΔΕΗ μετατράπηκε η συζήτηση στη Βουλή της ενσωμάτωσης κοινοτικής οδηγίας από το Υπουργείο Οικονομικών, στην οποία εντάχθηκαν και πάλι πλήθος τροπολογιών για άσχετα ζητήματα.

ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ “ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ”

«Θα ήταν χρήσιμο να είχαμε μια ενημέρωση για το τι γίνεται με τη διαπραγμάτευση. Ακούσαμε σήμερα υπουργό να λέει ότι συμμετέχουν “βαποράκια” ιδιωτικών συμφερόντων». Να κατονομάσει ποιοι είναι τα “βαποράκια”» ζήτησε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ν. Δένδιας, ενώ με αφορμή το πλήθος τροπολογιών είπε απευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησης:     «Είστε κυβέρνηση εξυπηρέτησης συμφερόντων».

ΒΟΡΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επίσης της ΝΔ Μ. Βορίδης, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την αξιολόγηση. « Η Κυβέρνηση καταρρέει,γιατι δεν έχει σχέδιο δεν εχει πολιτική. Τα μέτρα θα  τα πάρετε απο τους συνταξιούχους , ενώ τα  ισοδύναμα είναι μια  κωμωδία.. Δεν υπάρχει ούτε καν στόχευση εξόδου απο το μνημόνιο» τόνισε.  

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΚΑΙ “ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησαν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Β. Κεγκέρογλου και ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Α. Λοβέρδος.

«Με το ένα χέρι υπογράφουν ξεπούλημα ΔΕΗ, τσάμπα το πελατολόγιο! Αυτοί που αντιδρούσαν στα 3 δις… » τόνισε ενώ    αναρωτήθηκε:  «Ποιούς κοροίδεύετε;».

Από την πλευρά του διερωτήθηκε ο Α. Λοβέρδος, με αφορμή τις αναφορές Σκουρλέτη: «Τι  τσούρμο είναι αυτό; Αν κάτι είναι κακό δεν το ψηφίζω, και διαπραγματεύονται οι υπουργοί με βαποράκια συμφερόντων; Και ο πρωθ υπουργός είναι αριστερός όσο κανένας άλλος; Δεν θα μας τρελάνετε, έχουμε νου εμπειρία, κρατάμε ισορροπημένη γραμμή, σκληρής δίκαιης αντιπολίτευσης, αλλά εσείς δεν ξέρετε τι λέτε!». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top