Κράξιμο Θεοδωράκη σε Τζανακόπουλο: Δεν έχει δουλέψει ποτέ του και βρέθηκε υπουργός

«H εικόνα που έχουν στην Ευρώπη σχετικά με την αξιολόγηση είναι ότι έχουν κλείσει τα πάντα και απλά δίνουν χρόνο στον κ. Τσίπρα να προετοιμάσει το αφήγημά του στο εσωτερικό της χώρας»

Κράξιμο Θεοδωράκη σε Τζανακόπουλο: Δεν έχει δουλέψει ποτέ του και βρέθηκε υπουργός

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και από τα 25 του τον πληρώνει το κράτος ως κομματικό υπάλληλο» είπε μιλώντας στον Σκάι για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ξαφνικά βρέθηκε υπουργός και μετέχει στη συζήτηση για το μέλλον της χώρας έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και την κοινωνία;».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στην αξιολόγηση λέγοντας πως «η εικόνα που έχουν στην Ευρώπη σχετικά με την αξιολόγηση είναι ότι έχουν κλείσει τα πάντα και απλά δίνουν χρόνο στον κ. Τσίπρα να προετοιμάσει το αφήγημά του».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι από τις επαφές του διαπίστωσε ότι μπορεί να οδεύουμε προς μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων αλλά ήταν εμφανής η επιθυμία να βρίσκεται η Ελλάδα στο γκρουπ της πρώτης ταχύτητας.

«Αυτό μπορεί να γίνει αν η Ελλάδα εκμεταλλευτεί τρία πλεονεκτήματα που έχει» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, τα οποία είναι «η άμυνα, η ενέργεια και ο ρόλος της χώρας στο μεταναστευτικό-προσφυγικό».

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο θέμα της ΔΕΗ λέγοντας πως «πρέπει να προσελκύσουμε διεθνούς εμβέλειας επενδυτές για να αγοράσουν κάποιες από τις μονάδες».

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξαπέλυσε βέλη κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι «κλείνει το μάτι προς τον ΣΥΡΙΖΑ», ο οποίος –κατά τον ίδιο- πρέπει να απομακρυνθεί από την ηγεσία της χώρας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top