Παρέλαση, τσικουδιές και...μαντινάδες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ρέθυμνο

Συναντήθηκε με φίλους του κόμματος και τοπικά στελέχη Πρώτη Ανάρτηση:25-03-2017 18:00

O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με φίλους του κόμματός του και με τοπικά στελέχη, στο Ρέθυμνο, αμέσως μετά τη μαθητική παρέλαση.

Ο κ. Μητσοτάκης χειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στην καφετέρια κι έλαβε ευχές να επιστρέψει ως Πρωθυπουργός. Ο δάσκαλος Μανώλης Παπουτσιδάκης, μάλιστα, του είπε και μια μαντινάδα:

"Ο Κρητικός δεν προσκυνά, είναι σκληρός σαν πέτρα
Μην υπογράψεις πρόεδρε, του ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα"

Νωρίτερα, ο αρχηγός της ΝΔ συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου. «Σήμερα, πριν από ακριβώς 196 χρόνια, οι Έλληνες ξεκίνησαν τον δύσκολο αγώνα για Ελευθερία, για Ανεξαρτησία, για Δικαιοσύνη. Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη τους και παίρνουμε δύναμη από το παράδειγμά τους», δήλωσε για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. «Δεν εγκλωβιζόμαστε, όμως, μόνο στο ένδοξο παρελθόν», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι χρέος της δικής μας γενιάς, είναι να πετύχουμε μία καινούργια εθνική επανεκκίνηση. Με ενότητα, με ομοψυχία και με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας, στις αξίες του Έθνους μας».

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό, ενώ, στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, η βουλευτής Α΄ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, κι ο βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης. 

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση στην λεωφόρο Κουντουριώτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top