Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Πάνος Καμμένος: «Οι ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση»

«Η εθνική μας Άμυνα είναι θωρακισμένη»

Μετά το μήνυμα που έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος προς την Ευρώπη, ο Πάνος Καμμένος πήρε τη σκυτάλη και «προειδοποίησε» την Τουρκία, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Όπως θα δείτε και στο video, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που έδωσε «το παρών» στην στρατιωτική παρέλαση κατευθείαν από την Αμερική και τον λευκό Οίκο όπου βρισκόταν, διαβεβαίωσε ότι:

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, προσπάθειες προσβολής της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας».

«Είμαστε έτοιμοι γιατί έτσι προασπίζουμε την ειρήνη», επισήμανε.

«Η εθνική μας άμυνα είναι θωρακισμένη κυρίως από το μεγαλύτερο όπλο που είναι το υψηλό ηθικό και το ανθρώπινο δυναμικό», συνέχισε και ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους εθνοφύλακες για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα των αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι το μήνυμα του ελληνικού λαού με την παρουσία του στη σημερινή μεγαλειώδη παρέλαση είναι ένα μήνυμα ενότητας του λαού με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και ένα μήνυμα αμέριστης συμπαράστασης του συνόλου του ελληνικού λαού προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Τιμούμε τους ήρωες του 1821, τιμούμε εκείνους όλους όσοι έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top