Δένδιας: Η οικονομία βουλιάζει και ο Τσίπρας δίνει παραστάσεις για εσωτερική κατανάλωση

«Δεν προσυπογράφουμε τα μέτρα και δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών στην χειρότερη κυβέρνηση μετά το ‘74»

Δένδιας: Η οικονομία βουλιάζει και ο Τσίπρας δίνει  παραστάσεις για εσωτερική κατανάλωση

«Η αξιολόγηση δεν τελειώνει, η οικονομία βουλιάζει, η ζήτηση δεν υφίσταται, οι πωλήσεις καταρρέουν, οι επιχειρήσεις κλείνουν και η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει»  τόνισε ο  κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  Νίκος Δένδιας στη  συνέντευξή του σήμερα στην εκπομπή «Τώρα» στον Σκάι.

 «Εμείς δεν πρόκειται να πούμε αύριο το πρωί ότι είμαστε επαναστατική κυβέρνηση και πως ό,τι έχει υπογραφεί δεν το είδαμε και δεν το ξέρουμε. Αν μας ζητούν, όμως, πολιτικά να το προσυπογράψουμε, δεν θα το κάνουμε. Προσυπογράφοντας οποιαδήποτε μέτρα, στην πραγματικότητα δίνουμε άφεση αμαρτιών στη χειρότερη και πιο ανίκανη κυβέρνηση που είχε η χώρα από το 1974 και μετά»  επισήμανε ο Ν. Δένδιας για το ζήτημα της προσυπογραφής των μέτρων από τη ΝΔ   

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  σχολίασε και την  επιστολή του πρωθυπουργού προς Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ντόναλντ Τουσκ και όλους τους ηγέτες της ΕΕ στην οποία ζητά τη στήριξη τους για επαναφορά του ευρωπαϊκού κοινωνικού κεκτημένου.

Όπως ανέφερε, «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να ξαναπαίξει το χαρτί του άτακτου εξωθεσμικού παιδιού και δίνει παραστάσεις για εσωτερική κατανάλωση, ενώ πρόσθεσε ότι  «αυτά συζητούνται με άλλες διαδικασίες και όχι με δημόσιες επιστολές».

Τόνισε επίσης ο κ. Δένδιας, όσον αφορά  τις  συνέπειες από την παρατεινόμενη καθυστέρηση στην αξιολόγηση:  «Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείσει τη συμφωνία να πάμε σε εκλογές. Καταστρεφόμαστε, κινδυνεύουν να κλείσουν άλλες 18.500 επιχειρήσεις» προειδοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top