Αναγνωστοπούλου για διευθυντή της ΟΝΝΕΔ: «Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καταντάει ο μοναδικός δρόμος»

Νέα ανάρτηση από την πρώην υπουργό μετά το περιστατικό με το ακραίο σχόλιο

Αναγνωστοπούλου για διευθυντή της ΟΝΝΕΔ: «Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καταντάει ο μοναδικός δρόμος»

Μετά την παραίτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και την παραπομπή του στο πειθαρχικό για το απρεπές και ακραίο σχόλιο εις βάρος της Σίας Αναγνωστοπούλου, η πρώην υπουργός προχώρησε σε νέα ανάρτηση. Όπως σημείωσε: «Ευτυχώς η ΟΝΝΕΔ αντέδρασε στην πολιτικά αήθη επίθεση» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καταντάει να είναι ο μοναδικός δρόμος».

Όλη η ανάρτησή της

«Ευτυχώς η ΟΝΝΕΔ αντέδρασε στην πολιτικά αήθη επίθεση του διευθυντή της στη Θεσσαλονίκη. Όμως, επειδή το κακό έχει παραγίνει και δεν αφορά μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτών που έχουν λόγο στον δημόσιο χώρο (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ιεράρχες, κτλ), και οι οποίοι μπορούν ανέξοδα να προσβάλλουν (κι εκπαιδεύουν και τους νεότερους στην προσβολή) την προσωπικότητα άλλοτε γυναικών ή ανδρών, άλλοτε προσφύγων ή μεταναστών, ομοφυλόφιλων, έγχρωμων, κλπ., η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καταντάει να είναι ο μοναδικός δρόμος.

Πολύ απλά, δεν μπορεί ο καθένας ή η καθεμιά να λέει ό,τι θέλει, όταν αυτό που λέει θίγει τον πυρήνα της συνταγματικής τάξης και των ευρωπαϊκών αξιών που είναι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου. Και η αξία του ανθρώπου δεν προσδιορίζεται ούτε εμφανισιακά, ούτε ηλικιακά, ούτε με βάση το χρώμα, την κατάσταση ή την γεωγραφία.

Όταν θίγεται ο πυρήνας της συνταγματικής τάξης, τότε η Ακροδεξιά και η εξοικείωση της κοινωνίας με τον φασισμό δεν αργεί καθόλου. Γι’ αυτό αντέδρασα στη δήλωση του Ντάισελμπλουμ. Γιατί εξοικειώνονται οι κοινωνίες με την προσβολή ανθρώπων, στη βάση του αν είναι "Νότιοι" ή "Βόρειοι", "πρόσφυγες" ή "κίτρινοι", γυναίκες ή άνδρες...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O κακός χαμός με τον διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσ/κης και την Αναγνωστοπούλου! Το σεξιστικό σχόλιο και η παραίτηση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top