Παππάς: Η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα

Επίθεση σε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη ότι διαστρέφουν πλήρως την πραγματικότητα

«Η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα»,  υποστήριξε  μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής  ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς  πρόσθεσε ότι «οι ακραίες φωνές, οι οποίες -λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων και μόνο καθυστερούν αυτή τη στιγμή την διαπραγμάτευση -  πολλές φορές προφασιζόμενοι πράματα ανήκουστα- δεν θα επικρατήσουν».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής  επιτέθηκε επίσης στη ΝΔ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη , για την κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση, αλλά και για την στάση που τηρούν στη  διαπραγμάτευση, υποστηρίζοντας ότι «διαστρέφουν πλήρως την πραγματικότητα» και ζητώντας από αξιωματική αντιπολίτευση και Δημοκρατική Συμπαράταξη  «να κάτσουν να σκεφτούν για το πώς θα πολιτευτούν από δω και μπρος».

 «Κατηγορηθήκαμε εμείς ότι έχουμε το πρόσωπο του Ιανού. Πρόκειται για την πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας. Κι εκστομίστηκε αυτό από κόμματα, τα οποία την ίδια στιγμή που μας λένε "υπογράψτε όπως-όπως", μας λένε ότι είναι επώδυνα τα μέτρα. Ο κ. Μανιάτης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας θα φέρει το επόμενο μνημόνιο. Το επόμενο μνημόνιο θα είχε φέρει ο Τσίπρας εάν υπέγραφε όταν φωνάζατε "υπογράψτε, υπογράψτε", ενώ στο τραπέζι ήταν οι μονομερείς απαιτήσεις του ΔΝΤ για 4,5 δισ. μέτρα»  είπε απευθυνόμενος κ. στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και «σε όσους άλλους» στήριζαν αυτήν τη θέση.

Όσον αφορά το υπό συζήτηση νομοσχέδιο  του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής  «Μέτρα μείωσης κόστους εγκατάστασης υψίρρυθμων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών - Εναρμόνιση νομοθεσίας στην Οδηγία 2014/61/ΕΕ κ.α. διατάξεις» ο κ. Παππάς ανέφερε ότι  «μειώνοντας το κόστος εγκατάστασης των δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών, εξοικονομούμε οικονομικούς πόρους οι οποίοι μπορούν να αξιοποιηθούν σε άλλους τομείς της οικονομίας». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top