Ρουσόπουλος για Βατοπαίδι: Οι συκοφαντίες και οι άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή

Ρουσόπουλος για Βατοπαίδι: Οι συκοφαντίες και οι άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν

«Οι συκοφαντίες και οι άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν» σχολίασε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, αναφερόμενος στην αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Γιώργου Παπαχρήστου στο ραδιόφωνο του Σκάι, έκανε λόγο για «μεγάλη απόφαση» και πρόσθεσε:  «Είχε ακουστεί ότι διακινήθηκε μαύρο χρήμα, ότι υπήρξαν υπόγειες συναντήσεις, ότι έγιναν γρήγορες συναλλαγές για να καλυφθεί κάτι παράνομο… Όλα αυτά αποδείχθηκαν αθλιότητες και ψέματα».

Ο κ. Ρουσόπουλος έκανε λόγο για κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, ενώ είπε πως είναι κρίμα «που ο Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε για να νιώσει αυτή τη δικαίωση».

Ο κ. Ρουσόπουλος θύμισε ότι η υπόθεση του Βατοπαιδίου είχε κάνει «τη μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό» και είπε πως «υπήρχαν τότε ακόμη και μονοθεματικά δελτία και εκπομπές για αυτό το θέμα».

«Εννέα χρόνια μετά, αυτή η φούσκα δεν υπάρχει πια» είπε.

«Πρέπει η απόφαση αυτή να μας προβληματίσει. Να αναρωτηθούμε τι ακούμε και πως σκεπτόμαστε» πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος, εξηγώντας ότι με αυτή την απόφαση του δικαστηρίου «κλείνει μια πληγή για τον τόπο, διότι τέτοιες υποθέσεις ανοίγουν πληγές στην αξιοπιστία των θεσμών».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top