Ένα ακόμη «θερμό επεισόδιο» διαδραματίσθηκε σήμερα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.    

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτησή του για την μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης στους βουλευτές, αλλά και για την βουλευτική αποζημίωση, η κ. Παπανάτσιου ανέφερε ότι επιβάλλεται η ίδια εισφορά που επιβάλλεται για τα όλα τα φυσικά πρόσωπα και ότι το ίδιο θα γίνει με την φορολογία των εισοδημάτων τους.

Η απάντηση δεν ικανοποίησε όμως τον Η. Κασιδιάρη που άρχισε να φωνάζει και να ζητά  «να καταργηθούν τα προνόμια του πολιτικού συστήματος» για να του υπενθυμίσει  η υφυπουργός Οικονομικών ότι η Χρυσή Αυγή δικάζεται ως εγκληματική  οργάνωση.    

 Η αναφορά αυτή εξόργισε  τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής,  ο οποίος έφθασε μπροστά στα κυβερνητικά έδρανα και άρχισε να φωνάζει στην κ. Παπανάτσιου από απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου!

Όπως μάλιστα κατέστη σαφές, από την παρέμβαση του προεδρεύοντος αντιπροέδρου Νικήτα Κακλαμάνη, ο Η. Κασιδιάρης είπε απευθυνόμενος στην υφυπουργό μεταξύ άλλων «είσαι αισχρή». Φράση  που ζήτησε επιτακτικά να μην γραφτεί στα πρακτικά ο κ. Κακλαμάνης, με την παρέμβαση του οποίου έληξε το επεισόδιο, ενώ ο  βουλευτής της  Χρυσής Αυγής αποχώρησε από την αίθουσα.           

Tags: