Τόσκας στο STAR: «Δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν υπάρχουν άλλα δέματα- Ελέγχουμε την κατάσταση»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλά για τα ΤΡΟΜΟδέματα στο εξωτερικό με φερόμενους αποστολείς Έλληνες πολιτικούς - Πρ. ανάρτηση: 10.44

«Οι έρευνες συνεχίζονται, για την ακρίβεια όλο το βράδυ υπήρχε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ και με την εταιρία που κάνει τον έλεγχο, για να δούμε τι προβλήματα υπάρχουν» επιβεβαίωσε στο STAR, o Νίκος Τόσκας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ότι αναζητούν τα «κενά» σημεία που επέτρεψαν τα τρομοδέματα στους παραλήπτες, αναφέροντας πως υπάρχει συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του εξωτερικού, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα και στις άλλες χώρες.

«Δεν έχουμε κάποιο άλλο στοιχείο, κάποιο νεότερο, έχουν όλοι ενημερωθεί να προσέχουν» τόνισε ο κ.Τόσκας, επισημαίνοντας ότι «είμαστε μια ασφαλής χώρα παρά τα προβλήματα μας …και αυτά τα συμβάντα. Είμαστε πόλος σταθερότητας».

Ο ίδιος ανέφερε πως «τα πράγματα πρέπει να παρουσιάζονται στην πραγματική τους διάσταση, όπως τα παρουσίασαν και οι ξένοι που έχουν μια ψυχραιμότερη και μια πιο επιστημονική αντίληψη» και τόνισε ότι:

«Τα συγκεκριμένα δέματα φυσικά και θα μπορούσαν να κάνουν κακό και έκαναν κακό. Ήταν μηχανισμοί με πυρίτιδα… τύπου βαρελότου- πυροτεχνήματος. Είχαν σκοπό να προκαλέσουν επικοινωνιακό αντίκτυπο. Ήταν συμβολικές ενέργειες, φυσικά καταδικαστέες και εγκληματικές».

«Δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν υπάρχουν άλλα δέματα. Ελέγχουμε την κατάσταση» κατέληξε.

Δείτε όλα όσα είπε στο STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top