Οι επαφές με την «Ώρα Αποφάσεων» εντείνονται δήλωσε ο Σταυρός Θεοδωράκης με στόχο να συνεργαστούν σε ένα νέο πολιτικό σχήμα.

Όπως δήλωσε στον Real FM o επικεφαλής του Ποταμιού, η χώρα δεν έχει ανάγκη από ένα κέντρο «σούπα»:  «Με τους Διαμαντοπούλου - Ραγκούση - Φλωρίδη κάνουμε πολιτική κουβέντα και έχουμε συμφωνήσει ότι το κίνημα του κέντρου περιλαμβάνει το Ποτάμι που είναι μια νέα δύναμη, εκείνους που έχουν θετικό στίγμα από το παρελθόν, που είναι οι τρεις, αλλά και τις νέες δυνάμεις που πρέπει να προστεθούν».

«Εάν δημιουργήσουμε ένα σχήμα όπου οι καρέκλες θα είναι πιασμένες από τους υπουργούς του παρελθόντος και κάποια στελέχη του Ποταμιού, θα έχουμε αποτύχει. Οι νέες δυνάμεις θα είναι μπροστά και όλοι οι άλλοι θα είμαστε πίσω» πρόσθεσε.

Απαντώντας, τέλος, στο ερώτημα ποιος θα είναι αρχηγός, ανέφερε ότι αυτό το αποφασίζει ο ελληνικός λαός, ενώ σχετικά με την πορεία του Ποταμιού τόνισε ότι έχει την έγκριση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στις εκλογές να συνεχίσει: «Εμείς έτσι κι αλλιώς θα συνεχίσουμε, αλλά αυτό που προσδοκούμε είναι να δημιουργήσουμε κάτι μεγαλύτερο».

 

Tags: