Σβίγκου: Ο Σκουρλέτης ζήτησε να αναλάβει τις ευθύνες της η αντιπολίτευση

Επίθεση σε Μητσοτάκη: Ζητάει από την κυβέρνηση να υπογράψει ό,τι ακραίο ζητούν οι δανειστές

Σβίγκου: Ο Σκουρλέτης ζήτησε να αναλάβει τις ευθύνες της η αντιπολίτευση

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Ράνια Σβίγκου, η οποία προσέφερε στήριξη στον Πάνο Σκουρλέτη για τις δηλώσεις περί ψήφισης των μέτρων με ευρύτατη πλειοψηφία.

«Εμένα προσωπικά μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση η στάση της ΝΔ, που ακόμα και χθες, ο κ. Μητσοτάκης, αντί να εκφράσει την αντίθεσή του σε παράλογες απαιτήσεις, μιλάει για μεταρρυθμίσεις κάνοντας μαθήματα στους δανειστές ότι ζητούν λίγα. Ο κ. Μητσοτάκης αυτό που κάνει είναι να ζητάει εκλογές και ταυτόχρονα ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να τελειώσει την αξιολόγηση, υπογράφοντας ό,τι ακραίο ζητούν οι δανειστές» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

H ίδια, είπε πως ο υπουργός Εσωτερικών με αυτά που δήλωσε «εξέφρασε τον πολιτικό προβληματισμό και την αγωνία του ώστε η συμφωνία να γίνει αποδεκτή κι από τις υπόλοιπες δυνάμεις της αντιπολίτευσης και έτσι να αναλάβει τις ευθύνες της».

«Τη μία μέρα  έχει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και νίπτει τας χείρας της, την άλλη μέρα συνηγορεί υπέρ των συμφερόντων των δανειστών, κρατώντας μια στάση ανευθυνότητας και κινδυνολογίας. Και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο θέτει αυτόν τον προβληματισμό. Και είδαμε χθες και ποιες ήταν οι αντιδράσεις των υπολοίπων δυνάμεων, οι οποίες δεν ήθελαν να ακούσουν λέξη για μια τέτοια ψήφιση, την ίδια στιγμή που κατηγορούν την κυβέρνηση για καθυστέρηση στην αξιολόγηση και ουσιαστικά παρακινώντας την να υπογράψει αυτά που ζητούν οι δανειστές κι ακόμη περισσότερα. Βλέπουμε λοιπόν και ποια είναι η υποκρισία των υπολοίπων δυνάμεων» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top