Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και η αγάπη τους... για τη μπάλα! Γιατί και οι αρχηγοί έχουν ψυχή- ΦΩΤΟ

To debate συνεχίζεται ...και στα γήπεδα!

Πέρα από τις διαπραγματεύσεις, τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και τις κόντρες στη Βουλή, οι πολιτικοί αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ… έχουν μια κοινή αγάπη, την οποία εκφράζουν ενίοτε δημοσίως. Κι αυτή δεν είναι άλλη, από τη… μπάλα, το ποδόσφαιρο δηλαδή.

Μπορεί βέβαια, ούτε στο ποδόσφαιρο να έχουν τις ίδιες προτιμήσεις, αφού κι εκεί κινούνται σε «αντίθετα» στρατόπεδα, -ο Πρωθυπουργός υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Ολυμπιακό-, όμως η αγάπη για το άθλημα είναι δυνατή!

Γι’ αυτό και από το πρωί το tweet του Πρωθυπουργού προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει γίνει θέμα συζήτησης…, καθώς το debate διευρύνεται πλέον και στα social media!

«Τελικά, Κυριάκο Μητσοτάκη η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές» έγραψε ο πρωθυπουργός, μετά την απίστευτη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρί και την πρόκρισή της στους «8» του Champions League.

Mε το γάντι απάντησε και ο πρόεδρος της ΝΔ γράφοντας το εξής tweet: «Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...!».

Ας κάνουμε όμως μια αναδρομή… στις "φιλοποδοσφαιρικές" εμφανίσεις Αλέξη και Κυριάκου!

 

Τον Νοέμβριο του 2016, είδαμε τον Πρωθυπουργό στην εξέδρα των επισήμων στο «Γ. Καραϊσκάκης» να παρακολουθεί τον πολύ σημαντικό αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, είδαμε τον Πρωθυπουργό να παίζει μπάλα στο γρασίδι του Καυταντζόγλειου, με το κουστούμι του φυσικά, στο πλαίσιο της βράβευσης του παλαίμαχου Βασίλη Χατζηπαναγή.

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ (2016), μάλιστα, βρέθηκε έξω από το περίπτερο του ΠΑΟΚ και είπε χαρακτηριστικά: «Έλεγα παλιά πως είμαι ΠΑΟΚ από τη Λάρισα και πάνω, αλλά σταμάτησα γιατί δυσφορούσαν οι Αρειανοί σύντροφοί μου. Υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς αγώνες του».

Τον Νοέμβριο του 2015, μετά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Τουρκία, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες. Όταν συνάντησε τον αρχηγό της Εθνικής Τουρκίας και άσο της Μπαρτσελόνα,  Αρντά Τουράν, του είπε: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα...»

Από την άλλη, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  τον έχουμε δει πιο ενεργό στο γρασίδι, αφού τον περασμένο Δεκέμβριο μπήκε στο γήπεδο και συμμετείχε στον αγώνα με σύνθημα "Κανένας στο περιθώριο” μεταξύ της εθνικής ομάδας αστέγων και της ομάδας της ΝΔ.

Πάντως, τότε, τον Δεκέμβριο του 2016, μετά την την ψήφιση της τροπολογίας για το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση, οι δυο τους είχαν συναντηθεί στους διαδρόμους της Βουλής και ο Αλέξης Τσίπρας, δεν δίστασε να κολακεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ικανότητες του στο ποδόσφαιρο. 

«Σε είδα που παίζεις ποδόσφαιρο και έμαθα μάλιστα πως είσαι και καλός» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στον κ. Μητσοτάκη. «Προσπαθώ να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα» του απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Tις προάλλες μάλιστα, οι πολίτες γνωρίζοντας την αγάπη του προέδρου της ΝΔ για τη μπάλα, δεν δίστασαν να του ζητήσουν ποδοσφαιρικές προβλέψεις... όταν τους έδωσε τη δυνατότητα να του θέσουν ερωτήσεις μέσω live chat στο facebook!

Επιμέλεια: Σοφία Βάγκα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top