Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας με αφορμή το θέμα του εφάπαξ του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΔΕΣΦΑ.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζητά την άμεση παραίτηση του, τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση «η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα».

Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση πως βλέπει την κατάρρευσή της και «κάνουν “δωράκια” δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους».

Η δήλωση του κ. Κικίλια:

«Ο κ. Σταθάκης επιμένει να καλύπτει προκλητικά το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, για το “δωράκι” των 100.000 ευρώ που έκανε στον εαυτό του.
 
Πριν λίγες μέρες, o Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ αύξησαν αναδρομικά τους μισθούς τους, γεγονός που τους ανάγκασε να παραιτηθούν. 
 
Οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας την κατάρρευσή τους, κάνουν “δωράκια” δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους, την ίδια ώρα που η Κυβέρνησή τους σχεδιάζει νέους φόρους και νέες περικοπές για όλους τους Έλληνες. 
 
Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΔΕΣΦΑ. Σε αντίθετη περίπτωση, η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα, που - ακόμη και τώρα - προσποιείται πως δεν είδε και δεν άκουσε. 
 
Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ πήγε περίπατο
».

 

Tags: