Κουρουμπλής: «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019»

«Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι» υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας

Κουρουμπλής: «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019»

Για τα μέτρα, τη διαπραγμάτευση και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

«Ελήφθησαν τόσα πολλά μέτρα που πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια» δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι δανειστές τη χώρα είναι ακατανόητος».

Ο Υπουργός Ναυτιλίας εκτίμησε ότι μέχρι το 2019 η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει πολλά πράγματα που ο λαός θα εκτιμήσει.

«Τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες» υποστήριξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και εκτίμησε ότι «δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης».

Σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε» και επεσήμανε: «Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι».

Για τον Πάνο Καμμένο είπε «μας φέρθηκε εξαιρετικά» και αποκάλυψε ότι «Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως χθες ανακοινώθηκαν τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ύφεση ενώ χθες επίσης ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ανάπτυξη είπε πως «η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά στο 2017». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top